REHABILITATION OF AN EXISTING HOUSE, BUCHAREST

nominated

Client: private
Gross area: 262 m²
Project duration: 2008 - 2010

PDF

The project seeks to discover the identity of a house built in the beginning of the past century, located on a narrow plot, in a homogeneous urban fabric behind the former Timpuri Noi factory. The young family's requirements in terms of space are submitted to the desire to change as little as possible the destiny of the house.
Therefore, the major gestures of the intervention consist in the barely noticeable lifting of the roof and the adding of a terrace at the first floor over a glazed dining space, gestures that mediate the relations of the house with its un-built half - the shady garden in the back.

PROJECT TEAM

Adrian Untaru
Andrei Șerbescu
Bogdan Brădățeanu









Copyright © ADNBA 2014